html templates

designed by kvikly.net

Nikoletta Biró Sminktetoválás & 
Exclusive Mesterkozmetika

Modern, színvonalas szalonunkba várjuk a minőségi bőrápolásra, sminktetoválásra, masszázsra, kéz- és lábápolásra vágyó vendégeinket.

Bemutatkozás

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Biró Nikoletta kozmetikus mester és sminktetováló vagyok. 14 éve dolgozom két szintes, 4 kezelő szobás szalonomban Zalaegerszeg belvárosának szívében. Horváth Helga kolléganőmmel 8 éve dolgozunk együtt, folyamatosan keresve az innovációt és lépést tartva a legújabb hatóanyagrendszerekkel és technológiákkal.

Célunk, hogy vendégeinknek a legújabb, legmodernebb kezeléseket nyújthassuk. Már 4 éve használjuk az Image® termékeket, melyek minden bőrtípusra, bőrproblémára, illetve bőrállapotra eredményesen alkalmazhatóak. Vendégeink elégedettsége és csodás változása minket is naponta boldoggá tesz. 

Az Image® kezelések mellett a szépségipar további leginnovatívabb márkái is elérhetőek szalonunkban: a Germaine de Capuccini®, Carbon Peeling®, Meso I Laser by Age Attraction®, Oxygeneo by Pollogen®, Permanent Contour by Kurland®, MesoFill-R® és az NCTF 135 Nanosoft®.

A kozmetikai kezelések mellett Cocoon Medical Elysion-pro® végleges szőrtelenítéssel, sminktetoválással, kéz- és lábápolással is foglalkozunk, továbbá infraszaunánkban is feltöltődhetsz. 

A kezdőoldalon valamennyi kezelésünkről, szolgáltatásunkról részletes tájékoztatást olvashatsz.

Szinte lehetetlen kedvenc terméket vagy termékcsaládot megjelölni, hiszen mindenkinek egyénileg állítjuk össze a protokollját bőrtípusának és elvárásainak megfelelően.

Csapatunk hitvallása tehát a szépség, az elégedettség és hivatásunknak érezzük a tudás folyamatos átadását a fiatalabb generáció számára is.

Ha Te is szeretnéd bőrödön érezni a változást, keress minket bizalommal!

Szalonunk gyerekbarát, a legkisebbek a számukra kialakított kis játszósarokban várakozhatnak.

Várjuk meglévő és új vendégeinket, jelentkezz be hozzánk ha megújulásra, relaxálásra, feltöltődésre vágysz.


Bejelentkezés

+36 30 342 3424

Csapatunk

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Biró Nikoletta

szalontulajdonos
mesterkozmetikus
anti aging és sminktetováló specialista
szempilla stylist

Molnár-Biró Evelin 


kéz- és lábápoló, 
spa masszőr
mega volume szempilla stylist


Horváth Helga

kozmetikus, sminktetováló
Germaine de Capuccini®, Age Attraction®, Image® szakember
szempilla stylist