create a website

designed by kvikly.net

Permanent Contour by Kurland®

Arc- és testkezelő
pecsétmasszázs

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Különleges aromaterápiás bőrápolás a hidratált, rugalmas, üde bőrért!
Mobirise

Arckezelő
pecsétmasszázs

Egy varázslatos bőrszépítő és bőrfiatalító kezelés alpesi gyógynövényekkel és virágokkal töltött pecsétekkel.

A kezelés során az arc és a dekoltázs vitaminokban és enzimekben gazdag növényi olajok és mennyei illatú esszenciák keverékével kerül átmaszírozásra, majd pedig a gyógynövény hatóanyagok kerülnek a felpuhult bőr legmélyebb rétegeibe bejuttatásra. Ezután egy magas hatóanyag tartalmú, extra könnyű aloe vera géllel, majd egy szuper bőrfeszesítő algamaszkkal keltjük új életre bőrödet.

Mobirise

Testkezelő
pecsétmasszázs

Egy felejthetetlen bőrszépítő és stresszoldó kezelés alpesi gyógynövényekkel, algával vagy tőzeg iszappal töltött pecsétekkel.

A kezelés során az egész test egy csodálatos, egzotikus illatú, meleg szépségolajjal kerül átmaszírozásra, mely izgalmas keveréke a vitaminokban és enzimekben gazdag növényi olajoknak és a mennyei illatú esszenciáknak.  A bőrödnek megfelelő gyógynövény hatóanyagok kerülnek a bőr legmélyebb rétegeibe bejuttatásra.

Mobirise

Permanent Contour by Kurland®

A pecsétmasszázs során egy speciális készülék segítségével kerülnek a bőr mélyebb rétegeibe a gyógynövényekkel megtöltött pecsétek hatóanyagai.
A kezeléshez kifejlesztett készülék elnyerte a European Health & Spa Award díjkiosztó gáláján a legjobb arc-­ és testkezelő készülék díját.
A kezelés hatására az anyagcsere és a keringés fokozódik, a sejtek több oxigénhez jutnak, a bőr méregtelenedik, javul az öntisztulási folyamat és a vérkeringés. A  bőr újra hidratált lesz, visszanyeri rugalmasságát, üdeségét.
A Permanent Contour kezelés tökéletes választás érzékeny, száraz, ekcémára hajlamos bőrtípusúak számára, illetve mindazoknak akik a natúr kozmetikumokat részesítik előnyben.

Kezelések

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Arckezelő pecsétmasszázs

' 90 perc

15.500 Ft

Testkezelő pecsétmasszázs

' 60 perc

15.500 Ft

' 90 perc

18.000 Ft