how to create a website for free

designed by kvikly.net

𝘎𝘌𝘙𝘔𝘈𝘐𝘕𝘌 𝘋𝘌 𝘊𝘈𝘗𝘜𝘊𝘊𝘐𝘕𝘐®
MESOBOOST kezelés
✶✶✶✶✶✶✶

A MESOBOOST egy fantasztikus kettős eljárás, mely ötvözi a transzkután penetrációs mezo-chip technológiát az elektroporációval. A gép több tízezer reverzibilis mikrocsatornát nyit meg az epidermiszben, hogy hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen juttasson hatóanyagokat a dermiszbe. A MESOBOOST felgyorsítja a regeneratív anyagcserét, javítja a bőr textúráját, feszességét és minőségét. Hatékonyságát klinikai eredmények is igazolják . 

Mobirise

A kezelés menete

1.A Germaine de Capuccini savas előkészítése, mely anti-aging hatású és nyáron is alkalmazható.
2.A DCG világszabadalmát a HLG nanopolimert tartalmazó szérumkoktél bejuttatása a dermiszbe.
3.Feszesítő, liftinghatású maszk lash-botox hatással a kezelés lezárásaként.

A kezelési idő 1,5 óra.

Ajánlott 4 alkalmas kúrában :
✶ ráncokra, mimikai vonalakra,
✶ bőrtömörség elvesztése ellen,
✶ feszességét rugalmasságát vesztett bőrre,
✶ a bőr fiatalságának megőrzésére.

Kezelések

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

2,5 ml hatóanyaggal

32.000 Ft

Ár / 1 alkalom

4 ml hatóanyaggal

42.000 Ft

Ár / 1 alkalom

4 alkalmas bérlet esetén +1 alkalom ajándékba

𝘎𝘌𝘙𝘔𝘈𝘐𝘕𝘌 𝘋𝘌 𝘊𝘈𝘗𝘜𝘊𝘊𝘐𝘕𝘐®
Antiaging luxuskezelések
✶✶✶✶✶✶✶

A Germaine de Capuccini egy arc- és testápoló termékeket áruló márka, melynek termékeit a világ 80 országában árulják. A márka számára fontos az innováció valamint elkötelezettek a természet iránt is. Elutasítják az állatkísérleteket.
A kínálatban otthoni- és professzionális használatra szánt arc- és testápoló készítmények vannak. Magyarországon a márka termékei megvásárolhatók a márkával dolgozó kozmetikusoknál, így Szalonunkban is.

Mobirise

PUREXPERT

Innovatív bőrtisztítás a nagyon fiatal bőr univerzális és mégis egyénre szabott kezelése. Zsíros, normál és vegyes bőrre. Ez a termékcsalád teljesen megváltoztatja azt, amit eddig a bőrtisztításról gondoltunk. Ez egy minden igényt kielégítő professzionális kezelés, amely nagyon rövid idő alatt minden bőrtípust gyönyörűvé és egészségessé varázsol. A Purexpert eredeti, kifinomult gondoskodást nyújt, melynek köszönhetően a bőr tiszta és egységes lesz. Összehúzza a pórusokat, csökkenti az egyenetlenségeket, megakadályozza az első ráncok kialakulását.
Javasolt: minden bőrtípusra, minden korosztály számára.

Mobirise

HYDRACURE

Aktív hidratáló kezelés, a bőr ideális hidratáltságáért. A hialuronsav három formájának felhasználásával, 100%-os hidratáló hatás csodálatos illattal kísérve, intenzív, azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít minden bőrtípusnak, különösen a dehidratáltság jeleit mutató bőr számára. Egész nap védi a bőrt a kiszáradástól és a szélsőséges időjárástól, támogatja a bőr természetes ellenálló képességét a korai öregedéssel szemben.
Javasolt: száraz és nagyon száraz bőrre, évszakok változásakor, illetve nagyon erős stressz idején, terhesség alatt és szülés után is alkalmazható. 

Mobirise

TIMEXPERT C+

Magas C-vitamin tartalommal, rendkívül eredményesem veszi fel a harcot a bőr öregedésével szemben. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. Kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.
Javasolt: a korai öregedés jeleit mutató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében. Fakó, fáradt bőrre. Valamennyi bőrtípusra minden évszakban alkalmazható.

Mobirise

TIMEXPERT RIDES 

A legújabb esztétikai sebészeti eljárások által inspirált termékcsalád forradalmi megoldást kínál a ráncok és a mimikai vonalak ellen. Regenerálja a bőrt és belülről harcol a ráncok ellen. Finomítja vagy akár teljesen eltünteti a meglévő ráncokat és meggátolja az újak kialakulását.
Javasolt: a ráncok és a mimikai vonalak első tüneteit mutató bőr kezelésére. 25 és 30 év közötti korosztály részére. Bármely évszakban megfelelő.

Mobirise

TIMEXPERT LIFT(IN)

A legfrissebb újdonság az öregedés elleni kezelésben, melynek célja a támogató bőrstruktúrák helyreállítása. A bőr mélyén olyan hatást fejt ki, amely a bőrfelszínen erős lifting-hatásként jelentkezik. A kezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, kitölti és simává teszi az arcot, visszaadja a bőr puhaságát.
Javasolt: azon vendégek számára, akik nem szeretnének arcplasztikát csináltatni. 40 éves kortól mindenkinek, akinek lifting hatású kezelésre van szüksége. Minden évszakban.

Mobirise

TIMEXPERT SRNS

Egész nap és egész éjszaka erősíti a bőr ellenálló képességét a külső hatások ellen. Rendkívül hatékonyan támogatja a bőr védekező képességét a külső környezet agresszív hatásaival szemben. Hatékonyan védi a bőrt a túlzott hideg és meleg ellen. Aktív módon védi és javítja a megterhelt bőr sejt-DNS-ét, megújítja a bőrt, serkenti a védekező képességét és optimalizálja a stressztűrő képességét.
Javasolt: érett bőrre, a külső környezet és a stressz hatásainak enyhítésére, bármely évszakban megfelelő.

Kezeléseink

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

OPTIONS

12.500 Ft

Tisztító kezelés /90' perc/

OPTIONS

10.500 Ft

Tisztító kezelés Tiniknek /90' perc/

PUREXPERT

14.500 Ft

Tisztító kezelés igényes bőrre /90' perc/

PUREXPERT puhítómaszkkal

16.500Ft

Tisztító kezelés igényes bőrre /90' perc/

HYDRACURE

16.800Ft

Hyaluronsavas hidratáló kezelés /60' perc/

TIMEXPERT C+

19.500 Ft

Vitalitást biztosító bőrfrissítő kezelés bármely bőrtípusra /75' perc/

TIMEXPERT RIDES NEO AGE

24.500 Ft

Bőrreformáló kezelés statikus és dinamikus ráncokra 30 éves kortól /90' perc/

TIMEXPERT LIFT(IN)

24.500 Ft

Arcplasztika kozmetikai alternatívája - feszesítő kezelés 40+ korosztály számára /90' perc/

TIMEXPERT SRNS

24.500 Ft

Epigenetikai kezelés 45+ korosztály számára /90' perc/

FOR MEN

18.900 Ft

Frissítő érintések /60' perc/

MASSZÁZS

7.500 Ft

Arc, nyak, dekoltázs masszázs /30' perc/

𝘎𝘌𝘙𝘔𝘈𝘐𝘕𝘌 𝘋𝘌 𝘊𝘈𝘗𝘜𝘊𝘊𝘐𝘕𝘐
masszázs technika
✶✶✶✶✶✶✶

𝘎𝘌𝘙𝘔𝘈𝘐𝘕𝘌 𝘋𝘌 𝘊𝘈𝘗𝘜𝘊𝘊𝘐𝘕𝘐 masszázs technikával a leginnovatívabb gondoskodást nyújthatjuk felétek!
Egyedülálló és exkluzív kezelésekkel várunk benneteket valamint az ezt követő otthoni bőrápolásra szolgáló készítményekkel.

Mobirise
Mobirise
Mobirise