Mobirise

designed by kvikly.net

Carbon Peeling®

A CARBON PEELING® egy speciális kozmetikai kezelés, amely egy innovatív bőrmegújító módszer a szépségiparban. Kiemelten hatékony az aknés és pattanásos bőr kezelésére, illetve az elhalt hámsejtek eltávolítására. A kezelés pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő elven alapul, ennek köszönhetően már néhány alkalommal látványos javulás érhető el.

»

A kezelésről

A Q kapcsolt YAG lézeres bőr rejuvenációs kezeléseknél finom szemcséjű szénport helyezünk az arcra. Ezután a lézer fénye áthatol a speciális kezelőfejen. A folyamat hatására a bőr rejuvenációs folyamatokon megy keresztül, miközben a szénpor behatol a pórusokba, a lézer melegítő energiának segítségével. A kezelés segítségével csökkenthetjük a bőr faggyútermelését, a tág pórusok összeszűkülnek, a kollagén termelődés javul.

»

Milyen problémák megoldására alkalmazható?

Pórusok méretének a csökkenésére, Ránctalanítás, Bőrtónus javítás, Bőregységesítés, A bőr rugalmasságának javítása, Akne kezelés, Mérsékli a faggyútermelést, Stimulálja a kollagén termelődést

»

Hány alkalom szükséges?

Egyénfüggő, általában 3-5 alkalom 1,5-2 hetes szünetekkel elegendő a kívánt eredmény eléréséhez. 

»

A kezelés előtt és után

A szoláriumozás használatát és a napozást a kezelés előtt 2 héttel kerülni kell. A kezelés előtti egy hétben ne alkalmazzon barnító krémet sem.
Fontos: A kezelés után napvédő krém használata kötelező! A direkt napozás, illetve szolárium használata 3 hónapig kerülendő, a szauna használata pedig 2 hétig! Fontos a bőröd tisztán tartása kezelés után. Sminket használhatsz a kezelést követő napon, viszont gondosan le kell tisztítanod lefekvés előtt, hogy a megtisztított pórusok ne tömődjenek el.

Kezelések

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Carbon Peeling® kézfejen

8.500 Ft

/alkalmanként/

Carbon Peeling® kézfejen

38.000 Ft

/5 alkalmas kúrában/

Carbon Peeling® arcon

15.000 Ft

/alkalmanként/

Carbon Peeling® arcon Germaine de Capuccini® kúrával

28.000Ft

/alkalmanként/

Carbon Peeling® arcon Germaine de Capuccini® kúrával

75.000 Ft

/3 alkalmas bérlet/

Tisztító kezelés + 3 Carbon Peeling®

60.000 Ft

/1 hónapos kúrában/