site templates free download

designed by kvikly.net

Mobirise

i spa arckezelések


✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

the MAX TM őssejtes kezelés

27.000 Ft

A növényi őssejt komplex a bőr sejtjeiben már meglévő károkat sejtszinten helyrehozza, korrigálja, az újabb ráncok kialakulását sok-sok évvel kitolja, a meglévő ráncok mélységét pedig blokkolja. A kezelés minden lépésében megtalálható az exkluzív őssejt kombináció, mely a bőrt 100%-osan megvédi az UV sugárzás káros hatásaitól, korlátozza a kollagén lebomlását és a bőrfeszesség gyengülését, nagyon erős ránctalanító és antioxidáns hatással van az arcra.

Image O2 Lift spa arckezelés

19.000 Ft

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír.

ILLUMINATING arckezelés a ragyogó bőrért

24.000 Ft

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Az ILLUMINATING arckezelés minden bőrtípusra kiváló.

BE CLEAR tisztító arckezelés

BE CLEAR tisztító peeling

18.800 Ft
21.000 Ft

Mondjon búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.
Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusra megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés
az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladásgátló növényi hatóanyagok társaságában. Tökéletes a zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

ANTIOXIDANT, ANTI-AGING
öregedésgátló arckezelés

24.000 Ft

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age later® átalakulás.
Ez az átfogó kezelés a forradalmi Tri-C ComplexTM és a korrigáló hidroxisavak, erős peptidek, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét nyújtja a rozáceás, száraz / dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrnek.

Mobirise

i body testkezelések


✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS

FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS PEELING

 22.000 Ft
24.000 Ft

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt. A FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és dekoltázs bőrének.

BARNÍTÓ TESTKEZELÉS

Tartsa meg a napsütötte ragyogást egész évben, napozás nélkül. Ezt a luxus kezelést teljes testradírozással indítjuk, csatasorba állítva a gyümölcsenzimek, hidroxisavak és természetes bőrcsiszolók sorát a tökéletes simaságú alaphoz. Következő lépésben a hidratáló önbarnító kerül fel a testre, mely a cukorprotein eredetű hatóanyagokkal valósítja meg az egyenletes, természetesen bronzos ragyogást.

FESZESÍTŐ CELLULIT KEZELÉS

24.000 Ft

Ez az alakformáló kezelés elsőként száraz kefés dörzsöléssel élénkíti a keringést és segíti a méreganyagok távozását. Ezután a forradalmi feszesítő testápoló fogja feszesíteni és tonizálni a laza bőrt, erősíti a kollagénrostokat és csökkenti a zsírsejtek volumenét. A feszesebb bőrtónus már egy alkalom FESZESÍTŐ CELLULIT KEZELÉS által is látható. Klinikai testfeszesítő kezelésünk sejtszinten harcol a bőr lazasága ellen, stimulálja a kollagént, csökkenti a zsírsejtek volumenét a simább bőrért, a formásabb alakért.

HÁTTISZTÍTÓ KEZELÉS

19.000 Ft

Pattanások nem csak az arcon jelenhetnek meg. Ez a klinikai kezelés gyümölcsenzimeket, béta-hidroxisavakat és erős gyulladásgátló növényi hatóanyagokat egyesít a háton megjelenő makacs és sokszor zavaró akne ellen.
Ez a klinikai kezelés a kémiai és a mechanikus hámlasztás kombinálásával, antibakteriális szalicilsavval és gyulladásgátló növényekkel gyógyítja a háton megjelenő pattanásokat.

Mobirise

i peel kezelések


✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

I PEEL | ORMEDIC LIFT TM

17.800 Ft

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

I PEEL | SIGNATURE FACELIFT®

24.000 Ft

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot,
fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról.
Bőrtípus indikációk: Kipirosodásra hajlamos, száraz / dehidratált, dohányos, fáradt, mikrodermabrázión átesett, zsíros / aknés bőrre

I PEEL | LIGHTENING LIFT®

24.000 Ft

Tejsav kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a
pigmentáció valamennyi formáját.
Bőrtípus indikációk: Pigmentált, idősödő, száraz/dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

I PEEL | WRINKLE LIFT®

24.000 Ft

Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a finomabb
és mélyebb ráncok megjelenését.
Bőrtípus indikációk: Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

I PEEL | ACNE LIFT®

24.000 Ft

AHA és BHA savak elegye a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne
minden fokozatát.
Bőrtípus indikációk: Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

I PEEL | BETA LIFT TM

27.000 Ft

Erős, nem kevert szalicilsav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a
közepes/súlyos aknét.
Bőrtípus indikációk: Aknés, zsíros, idősödő bőr.

I PEEL | PERFECTION LIFT TM

27.000 Ft

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.
Bőrtípus indikációk: Öregedés, pigmentáció, akne.

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE

27.000 Ft

Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket és az Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt.
Bőrtípus indikációk: Erősen pigmentált, idősödő, száraz/dehidratált bőrre, egyenetlen bőrtónusra, öregségi foltokra, kipirosodásra hajlamos bőrre.

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE

27.000 Ft

Ez az erős kezelés hozzáadott glikolsavval és feszesítő, valamint öregedésgátló innovatív
eleggyel láthatóan csökkenti a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését.
Bőrtípus indikációk: Erősen idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros / aknés bőrre.

I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE

27.000 Ft

Tejsav, szalicilsav és resorcinol koncentrált elegye szinergiában hatva gyorsan és hatékonyan csökkenti az előrehaladott idősödés jeleit, az erős pigmentációt és aknét. Ez az extra erős kezelés már egyetlen alkalommal felfedi a fiatalos megjelenést.
Bőrtípus indikációk: Erős öregedés, pigmentáció, akne esetén.

Mobirise

Image mini kezelések a
4 évszakra hangolva


✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Az Image Skincare kezelések nem csupán a peelingeket jelentik. A széles spektrumú termékkínálat lehetővé teszi a kezelések nagyszerű kombinálhatóságát.
Egyszerű dolgunk lenne, szinte ideális állapot, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg és meleg levegő váltakozása és bőrünkre gyakorolt hatása ha- tározza meg, milyen jellegű hatóanyagbevitel válik szüksé- gessé.
Ez a természetes körforgás inspirálta a forradalmian új el- képzelést az Image kezelésekre vonatkozóan, és alkotójává vált a 4 évszak Image mini kezeléseknek.
A hatóanyagok tudatos megválasztása az időjárási körül- mények függvényében olyan alap kezeléseket teremtett, melyek hiánypótlóak a szépségiparban.

Tavaszi Image mini kezelés

15.000 Ft

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszön- hetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés

15.000 Ft

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra meg- telik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio ösz- szetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés

15.000 Ft

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés

15.000 Ft

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrba- rát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

Biomolekuláris lapmaszk kezelés

16.800 Ft

Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhe- tünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriá- jában. Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mint- ha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna!

Tini mini kezelés

12.900 Ft

Itt az ideje egy alapos tisztításnak! Nem kell tartanod attól, hogy visszaköszön a régi idők fájdalmas, hosszan tartó „nyomkodós ke- zelése”, mivel a hámlasztások során már nagyon sokat változott a bőröd, ezért sokkal egyszerűbb és kímélőbb eljárásban lesz részed. Hatóanyagok tekintetében pedig a legjobb, amit egy peeling kezelés közben kaphatsz.


Bérletakció!
5+1 ajándék kezelés vagy
10+2 ajándék kezelés
Minden bérlet/kúra mellé ajándék otthoni ápolót adunk.

A tartós hatás fenntartásához az IMAGE termékek szalonunkban megvásárolhatók.