free bootstrap theme

designed by kvikly.net

Ha mezoterápia, akkor Meso Laser

Nikoletta Biró Sminktetoválás & Exclusive Mesterkozmetika
az AgeAttraction® hitelesített kozmetikai partnere

A Meso Laser kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. Orvosi beavatkozás nélkül is rendkívül mély hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezzel sejtszinten támogatja a bőr megújulását, az öregedési folyamatok lassítását és természetes módon korrigálja a meglévő problémákat.  

Mobirise

3 év lézeres mezoterápia lenyűgöző eredménye

A müncheni Meso Laser központban a MESO LASER készülék hivatalos protokollkezelésével és AGE ATTRACTION hatóanyagokkal 3 éven keresztül heti 1 alkalommal kezelték egy idős hölgy arcát.
Ilyen lenyűgöző eredményt kizárólag eredeti MESO LASER készülékkel és minőségi AGE ATTRACTION hatóanyagokkal lehet elérni, melyet az AGE ATTRACTION hitelesített kozmetikusainál, így szalonunkban is elérhettek.

/Forrás: age-attraction.hu/ 

Mobirise

ÚJDONSÁG!!!
✶✶✶✶✶✶✶

PURE PEPTID V.I.P
LÉZERES MEZOTERÁPIA

A PURE Peptid V.I.P. - lézeres kezelés az Age Attraction 2020-as innovációs fejlesztése.
A kezelés során, négy szolgáltatási területet alkalmazunk maximumon:

1

több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés

2

lézeres stimuláció

3

koncentrált hatóanyag alkalmazás

4

fókuszált elektroporáció a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.


A peptidek hatására a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben lehet javítani. Az Age Attraction által fejlesztett PURE peptid, a leghatékonyabb peptideket alkalmazta, nagy koncentrációban így a Meso Laser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérését teszi lehetővé. A PURE peptid V.I.P. kapcsán azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények, ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.

A szolgáltatásról

»

A kezelés

A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.
A kezelés időtartama kb. 90 perc.
A kezelés után 2 hétig javasolt a PURE peptide otthoni használata.

»

A kezelés után

Azonnali hatásra számíthatsz, hiszen már az első kezelés is feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

»

Hatóanyagok

Minden kezelést az Age Attraction PURE peptid szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumával végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket.
A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

»

Kinek ajánlott / Mikor nem ajánlott a kezelés?

Ajánlott: bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra.
Lifting problémákra, rugalmatlan bőre.
Nem ajánlott: rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követően hat hétig.

PURE PEPTID V.I.P kezelések

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Pure Peptid V.I.P lézeres kezelés - arc

30.000 Ft

Pure Peptid V.I.P lézeres kezelés - arc + nyak

35.000 Ft

Pure Peptid V.I.P lézeres kezelés - arc + nyak + dekoltázs

40.000 Ft

Pure Peptid 4 alkalmas kúra - arc /ajándék lakossági termékkel/

100.000 Ft

Pure Peptid 8 alkalmas kúra - arc /ajándék lakossági termékkel/

180.000 Ft

Meso Laser kezelések

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

MILSYS® Fókuszált mezoterápia

17.500 Ft

Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

MILSYS® Lézeres mezoterápia

20.500 Ft

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

MILSYS® Laser Special (kollagén rekonstrukció)

13.500 Ft

30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra, elsődleges célja a lifting és ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Decolleté Lifting Care 

13.500 Ft

Nyak, dekoltázs feszesítésére.

Diamond Dream Luxury Genocare

24.500 Ft

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni bőrük rugalmasságát és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A Diamond Dream luxus ránctalanító kúra ideális megoldás mindenkinek, aki nem szeretne sebészeti vagy más invazív eljárást alkalmazni, hanem elérhető árú, innovatív megoldást keres a gyönyörű és feszes arcbőr hosszú távú megőrzéséhez.

SHINING STAR – transzdermális niacinamid kúra

24.500 Ft

30 év feletti nők, férfiak részére, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével és a pigmentációs zavarokkal szemben. A kezelés elődleges célja a feszesítés, azonban erőteljes hatással van a pigmentállomány kiegyenlítésére és a pigmentfoltok kialakulásának megelőzésére is, továbbá képes normalizálni az faggyúmirigy túltengés okozta kellemetlen bőrproblémákat is.

Problémamegoldó kezelések

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶

Age Attraction® Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás

13.500 Ft

A kezelés hatékony segítséget nyújt a kialakult pigmentfoltok halványításában, illetve a bőr természetes pigment képződésének szabályozásában.

Age Attraction® Akne Control – Akné kezelés, gyulladáscsökkentés

13.500 Ft

A kezelés elsődleges célja a faggyúmirigy működés szabályozása és az intenzív gyulladáscsökkentés aknés, szeborreás bőr esetében.

Age Attraction® Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea lézeres kezelése

13.500 Ft

A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

BHSYS® Meso Peel

15.500 Ft

30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés extrém erős regeneráló kúra, kitűnő regeneráló, bőrmegújító, feszesítő és gyulladáscsökkentő hatással. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Kézfej fiatalítása, öregségi foltok kezelése

7.500 Ft

Lézeres biostimuláció más kezelésekhez

7.000 Ft